Handgemaakt,
duurzaam &
helemaal van
jou.

Eigentijdse naampuzzels – het begon allemaal met het idee om onze kinderen spelenderwijs de eigen naam te leren herkennen. Een spel waarin de kleintjes letter voor letter hun eigen naam kunnen ontdekken en terechtkomen in de kleurrijke fantasiewereld van hun eigen naampuzzel. De kleine puzzelaar leert de eigen naam te herkennen, te lezen en te schrijven.

Het idee om van de eigen naam een spel te maken is afkomstig van de Montessori pedagogiek. Hier wordt de ontwikkeling van de zelfstandigheid en het zelfbewustzijn van het kind benadrukt.

GA NAAR DE SHOP

Spelen & leren

Een naampuzzel draagt bij aan de ontwikkeling van de cognitieve vaardigheden van het kind.
Met een naampuzzel herkend het kind het eigen ik en leert hij of zij onderscheid te maken tussen zichzelf en zijn omgeving. Dit is een belangrijke stap in de ontwikkeling van peuter naar kleuter.
Zo gaat de kleine gebruiker nadenken over zichzelf en wegdromen in de fantasiewereld van de puzzel.

Jouw naam, jouw puzzel.

Eigentijdse naampuzzels – het begon allemaal met het idee om onze kinderen spelenderwijs hen eigen naam te leren herkennen. Een spel waarin de kleintjes letter voor letter hun eigen naam kunnen ontdekken en terechtkomen in de kleurrijke fantasiewereld van hun eigen naampuzzel. De kleine puzzelaar leert de eigen naam te herkennen, te lezen en te schrijven.

Het idee om van de eigen naam een spel te maken is afkomstig van de Montessori pedagogiek. Hier wordt de ontwikkeling van de zelfstandigheid en het zelfbewustzijn van het kind benadrukt.

Bekijk alle naampuzzels

Spelen & Leren

Een naampuzzel draagt bij aan de ontwikkeling van de cognitieve vaardigheden van het kind. Met een naampuzzel herkend het kind het eigen ik en leert hij of zij onderscheid te maken tussen zichzelf en zijn omgeving. Dit is een belangrijke stap in de ontwikkeling van peuter naar kleuter.

bezoek de shop
shop nu

Natuurlijk, houten speelgoed.

Handgemaakt in Nederland, veilig en ecologisch verantwoord geproduceerd. Onze naampuzzels zijn eco-friendly en duurzaam. Doordat wij de puzzels zelf vervaardigen in Nederland zijn er geen lange transportwegen van toepassing. Dat scheelt onnodig CO2 verbruik en steunt de lokale handel.

Ook als decor super
leuk in de kinderkamer.

Heb jij een bepaald thema of stijl in de kinderkamer? Bijvoorbeeld jungle, of is het een prinsessenkamer? Wij hebben puzzels die in elke kamer passen!

De puzzels zien er gewoon super mooi uit! Ze staan mooi als decor in de kinderkamer. De naampuzzel kan met een standaard netjes rechtop staan.

puzzel samenstellen